- Anasayfa >
- Kozmik ilimler >
- Ücretsiz Remil Falı Bakan Medyum
Ücretsiz Remil Falı Bakan Medyum
Ücretsiz remil falı bakan medyum hangisi? Kolay yöntemle remil falına nasıl bakılır? Remil falında şekillerin temsil ettiği elementler nelerdir? Gerçek ve ayrıntılı bilgilere yazımız içerisinden ulaşabilirsiniz.
Ücret ödemeden remil falı baktırma sayesinde geleceğinizi görmeniz mümkün. Remil falı, kitap falı olarak da adlandırılmaktadır. Remil ilminin Milattan Önce yaşayan bir peygamber tarafından öğretildiği bilinmektedir. Hz Danyal zamanına kehanetlik ilmine büyük bir ilgi varmış. İnsanlar kahinlerden bilgi alabilmek için günlerce sıra beklerlermiş. Hz Daniyal ise bu dönemde, en büyük kahinleri bile geride bırakarak, gelecekten önemli haberler vermeyi başarmıştır. Kehanet sanatı, hem geleceği görmeyi yarayan, hem geçmişten öğrenmeyi sağlayan bir sanattır. İçinde hem parapsikoloji hem de matematik bulunur.
Remil Falının Nasıl Bakılması Gerekir?
Remil falı bakılması için fal bakan kişinin belli özellikleri sağlaması gerekmektedir. Kitap falına bakmak isteyen kişilerin o gün tamamen temiz olması şarttır. Kişi fal bakmada önce niyetini dışından sesli bir şekilde söyleyerek, abdestini alır. Güzelce temizlenir. Kişi abdest almadan önce “Niyet ettim kitap falı bakmak için abdest almaya. Pisliklerim bu akan su gibi gitsin. Geçmiş ve gelecek karşıma birer birer dikilsin. Amin.” Diyebilir. Dua okunacağı sıra fal bakacak olan kişinin kıbleye dönmesi şarttır. Fal bakmak için en ideal zamanın kuşluk zamanı olduğu söylenir. Uğursuz olduğu söylenen, kötü günlere fal bakmayın. Bu zamanlarda fal bakmanın kişilere kötülük getirebileceği bilinmektedir. Kapalı, yağmurlu havalarda dahi kitap falına bakılması tercih edilmez. Hava mutlaka güneşli olmalıdır. Remil atmaya başlamak için kişinin sırası ile:
- 1 Ayetel Kürsi,
- 3 Latif,
- 3 İhlas,
- 1 Fatiha okuması gerekmektedir.
Ayrıca ücretsiz kahve falına bakan medyumları inceleyebilirsiniz.
Remil Falında Bulunan Şekiller Ne Anlama Geliyor?
Remil falında bulunan şekillerin anlamı herkes tarafından bilinemez. Toplamda 16 tane şekil olduğu bilinmektedir. 16 şeklin tamamında 32 tane çizgi ve 32 tane nokta bulunur. Remil ilminde remil atan kişinin çizgileri ve noktaları belirtilen kurallar dahiline kuma belli şekillerde çizmesi gerekir. Fal bakımı sırasında genellikle zar kullanılması tercih edilir. Zar atıldığında eğer tek gelirse tek bir çizgi çekilmesi, çift olduğunda ise çift çizgi çekilmesi gerekir.
Toplamda 16 kere zar atılması gerekir. Her bir zardan sonra gerekli çizim yapılır. Sonuç olrak ortaya bir şekil çıkar. Bu şekil 16 zardan sonra yorumlanır. Falda her bir sayının ebcede bir karşılığı bulunur. Eğer birden fazla nokta yan yana gelirse, bir çizgi oluşturulması gerekir. Bu çift sayı olduğu anlamına gelir. Çizgilerin yorumu yapılırken burçların dikkate alınması şarttır.
Remil Falı Bakması Kolay Mıdır?
Remil falı kolay mıdır sorusuna net bir şekilde hayır diyebiliriz. Kum falı olarak da geçen bu fala bakmak zordur ve zahmetlidir. Kişilerin bakması yetmez, aynı zamanda gördüklerini doğru şekilde yorumlaması gerekir. Arap yarım adasında eski çağlardan beri bu falın bakıldığı bilinmektedir. Bunca zaman geçmesine karşın halen günümüzde insanların büyük bir çoğunluğu remil falına bakılmasını ister. Ne var ki, remil falına bakabilecek kişilerin sayısı sınırlıdır. Herkes bu fala bakamaz. Bu nedenle de remil falı popüler fallardan bir tanesi değildir. Remil falı zor olduğundan iki farklı yönteme göre bakılır. Birinci yöntem orta düzeydir ve daha kolaydır. İkinci yöntem ise daha fazla bilgi ve deneyim gerektirdiği için daha zordurç
Kolay Yöntemle Remil Falına Nasıl Bakılır?
Kolay yöntem kullanarak remil falına bakılması sık tercih edilir. Remil kum falı nasıl bakılır diye merak ediyorsanız aşağıdaki adımlarda bu sorunun cevabını bulabileceksiniz. Fala bakmadan önce belli şartların yerine getirilmesi gerektiğinin altını çizelim. İlk olarak en önemlisi kişinin abdest alması gerekir. Eğer kişiler güsul abdesti almalarını gerektirecek bir durum içindelerse, kişilerin gusül abdestini de eksiksiz şekilde almaları gerekir.
Elinizde bulunan remili ardından 16 farklı bölmeye ayırmanız gerekir. Bölmeler hazır olduğunda remil falına bakmak için hazır olmuş olacaksınız. 16 satırda rastgele oluşmuş kumda şekiller bulunur. Yoruma başlamadan önce kumda bulunan şekillerin nokta mı yoksa çizgi mi şeklinde olduğuna karar verin. Eğer kumda tek çizgiler varsa bu çizgiler çift sayıyı temsil eder. Bu sayılara göre spesifik yorumlar yapmak mümkün olur. Örneğin kişiyi gelecekte neyin beklediği söylenebilir.
Remil Falına Bakarken Kumda Belirsiz İşaretlerin Olduğu Durumlarda Ne Yapmak Gerekir?
Remil falına bakarken kumda belirsiz işaretlerin olması söz konusu olabilir. Bu durumlarda kişilerin kuma daha fazla konsanstre olmaları gerekmektedir. Kuma dikkatli bir şekilde bakıldığı zaman bu belli belirsiz işaretlerden bile bir şeyler çıkarmak mümkün olur. Eğer dikkatli bir şekilde bakmanıza rağmen hala kumdaki işaretin ne olduğunu bilmiyorsanız 2 farklı işlem sayesinde kumdaki işaretlerin ne olduğunu öğrenebilirsiniz. Dilerseniz ilk aşamadaki yöntem ile zar atabilirsiniz. Attığınız zarda gelen sayının tek mi çift mi olduğunu öğrenin. Ya da ikinci yöntemi kullanın. Bu yöntemde kumun (yalnızca belirsiz işaretlerin olduğu yerdeki kumun) alınması ve yerine yeni kum dökülmesi gerekir. Bu yöntemler sayesinde kişiler kumlar üzerinde bulunan belirsizlikleri öğrenebilirler. Remil kum falı nedir diye merak eden kişiler bu yöntemleri kullanarak fal hakkında detaylı bilgiye sahip olmuş olurlar.
Kum Olmadan Remil Falına Bakılır mı?
Kum olmadan remil falına bakmak mümkündür. Fakat bu yöntem zor olduğu için herkes tarafından uygulanması mümkün değildir. Bu yöntemin uygulanması ustalık ister. Remil ile geleceğe bakmak en etkili bu yöntem ile olur. Yöntemi kullanırken diğer remil fallarında olduğu gibi kum kullanmayacaksınız. Bunun yerine kağıt almanız yeterli olur. Elinize fal için bulundurduğunuz kağıdının hamurunun kalın olması gerekir. Kağıt tamamen opak olmalıdır. Kesinlikle kağıdın üzerinde yazılar olmamalıdır. Kağıt daha önceden başka bir iş için kullanılmış olmamalıdır. Aksi halde yapılan remil fallarından kötü sonuçlar alabilirsiniz.
Kum Olmadan Remil Falına Nasıl Bakılır?
Kum kullanmadan remil falına bakmak için kağıda 16 tane özel işaret yapacaksınız. Bu işaretleri koyarken kullandığınız kalemin mürekkep rengi mutlaka mavi olmalıdır. Siyah, kırmızı ya da buna benzer renklere yazdığınız yazılar size doğru sonuç vermeyecektir. 16 tane işaret yapılırken, her bir işaret için 4 farklı işaret koyduğunuzdan emin olun. Her fal işaretinden sonra 4 tane dua okunması gerektiğini söyleyen bazı medyum hocalar da bulunur. Fakat bu duaların okunması zorunlu değildir. Eğer siz yinede faldan yüksek etki almak istiyorum derseniz, aşağıdaki duaları sırası ile okuyun:
- 1 tane Fatiha,
- 5 kare Ayetel Kürsi,
- 10 kere Aziz Allah,
- 5 kere Ya Allah dendikten sonra satır satır noktaları koymaya başlamanız gerekir.
Gerçekleri gösteren remil falında, koyulan nokta ve işaretlerin dikkatli bir şekilde izlenmesi gerekir. Hafızanızın bunu yapmak için güçlü olması gerektiğini unutmayın. Eğer güçlü bir hafızaya sahip olmazsanız, yorumlamaları yanlış şekilde yapabilirsiniz. Yorum yapma sırası geldiğinde işe önce kaç tane nokta olduğunu belirlemekle başlayın. Ardından noktaların bulundukları tarafları belirleyin.
Remil Falına Bakarken Tahta Kullanılabilir mi?
Remil falına bakarken tahta kullanılması mümkündür. Fakat falın en eski zamanlarında kum kullanıldığı için, gerçek remil için kum kullanılması gerektiği söylenir. Fala bakarken bu gün tahtadan başka kağıt kullanarak da fala bakılmaktadır. Buna rağmen fal hala kum falı olarak bilinir. Türkçe’de kelime kullanılırken remil atmak ya da remil dökmek denir. Modern batı dillerinde de kelime remil olarak geçer. Remil kelimesi Kuran’da bulunmaz. Fakat bir çok hadisi şerifte remilde ve etkilerinden bahsedilmiştir. Remilin hadisi şeriflerde yalızca kahinler tarafından yapılan bir işlem olduğu belirlenmiştir. Remil bakan kişiler bu falın aslının bazı peygamberlere dayandığını iddia ederler. Bu iddiaya göre:
- Hz Lokman,
- Hz Yeremya,
- Hz İşaya,
- Hz Adem,
- Hz İdris,
- Hz Daniel peygamberler de remil bakıyorlardı.
İslam dininde cahiliyet döneminden günümüze kadar gelen fal bakmak gibi bir çok alışkanlık bulunur. İnsanların gelecek hakkında bilgi sahibi olma istekleri ve geleceğe dair duydukları merakları onları remil falına baktırmaya ittirmiştir.
Remil Falına Bakarken Hangi Konular Hakkında Dikkatli Olmak Gerekir?
Remil falına bakarken dikkatli olunması gereken konular bulunur. Bu noktalara özen gösterilmemesi halinde faldan sonuç almak mümkün olmaz. Bu noktalardan bazıları şu şekilde sıralanabilir:
- Fal bakacak olan ve fal baktıracak olan kişilerin temiz ve abdestli olmaları gerekmektedir.
- Kişilerin giyim ve kuşamları düzenli olmalıdır.
- Kişilerin yüzleri kıble yönüne dönük olmalıdır.
- Havanın yağmurlu, bulutlu, kapalı olması halinde fala o gün içine bakılmamalıdır.
- Kötü sayıların olduğu saatlerde remil bakmak kişilere uğursuzluk getirir. Bakılmamalıdır.
- Mümkünse kişiler kuşluk vaktinde remil atmalıdırlar.
- Kişiler remil attıkları sırada bütün duygu düşünce ve niyetlerini remil atmak üzerine odaklamalıdırlar.
- Remil bakarken her nokta atıldığı sırada Allah’ın adını anmak gerekir.
Ücretsiz remil falı da baktırsanız, para vererek de fal baktırsanız, unutmayın ki, fal bakarken bu kuralların mutlaka yerine getirilmesi gerekir.
Ücretsiz fal bakan medyuma yazımızdan bakabilirsiniz.
Remil Falında Şekillerin Temsil Ettiği Elementler Nelerdir?
Remil falında şekillerin temsil ettikleri anlamlar ayrıdır. Her şeklin birincisi ateş elementini temsil eder. İkinci sırada hava olacak. Üçüncü sırada ise su bulunur. Son olarak dördüncü sıra toprak olarak belirlenmiştir. Beşten başlayan ve sekize kadar olan şekiller remil dökme sanatında ahavat olarak adlandırılır. Yapılan noktalara kesinlikle gözle bakılmaması gerekir. Ayrıca bazı medyum hocaların verdikleri bilgiye göre çok tok karnına iken remil atmamak gerekir. Remilin esasının nokta olduğu bilinmektedir. Her iki nokta bir tane çizgiye tekabül eder. Şamanların gaipten haber almak için bu teknikten faydalandıkları bilinmektedir. Farklı remil bakma kuralları olsa da genellikle tek bir temel kural kullanılarak remil falına bakılır. Yorumlar kullanılan temel kurala göre yapılır.
Remil Falında Hat ve Hanelerin Oluşturduğu İsimler Nelerdir?
Remil falında hat ve hanelerin oluşturduğu isimler Arapça dilinden gelmektedir. İlk hane ictima olarak adlandırılmaktadır. İkinci haneye nusrat ı aile denir. Üçüncü haneye iki farklı isim konulmuştur. Bunlardan bir tanesi kaime, diğeri ise utebe i dahiledir. Dördüncü hane kabz ı dahil olarak da geçer. Beşinci hane cemaat olarak adlandırılır. Altıncı hane için de iki farklı isim konulmuştur. İlk isim ferah, ikinci isim cudeledir. Yedinci hane utebe i harice olarak adlandırılır. Sekizinci hane ise utebe i dahile olarak bilinir. Bu şekilde toplamda 16 tane hane bulunmaktadır. Ücretsiz medyumlara remil falı baktırdığınız zaman, sizi bu haneler hakkında bilgilendireceklerdir. En kuvvetli olan haneler 1, 7, 4 ve 10’dur. Bu hanelere bakarak geleceği görmek mümkün olur.